vrijdag 1 juli 2016

De Beste Versie Van Jezelf!

Zoveel onderwerpen waar ik het dan ineens over wil hebben. Over gemis, over liefde, over hartzeer, over geluk, het leven en compleet zijn. Honderdduizend gedachten razen dagelijks langs me heen. Op dit moment wil ik het hebben over nu en compleet zijn. Vandaag genoot ik van een heerlijke dag, door naar mijn favoriete koffie huis Mocca More te gaan en daarna tijdloos rond te hangen op de boeken afdeling van de bijenkorf. Heerlijk vind ik dat. Steeds weer opnieuw voel ik mij net een kind in een snoepwinkel wanneer ik de bijenkorf binnenloopt. Het doet me denken aan Macy’s in Amerika. Het is groot, elegant, luxe, creatief, uniek en innovatief. Op dat moment verzeil ik in een land van mogelijkheden. Daar waar ik wil zijn.

Tijdens mijn bezoekje aan Mocca More heb ik heerlijk kunnen werken aan mijn workshop presentatie vaardigheden. Een white night, mijn laptop en Josh stone erbij en aan de slag. Vandaag schrijf ik buiten de deur, het helpt mij om naar toplocaties te gaan om nieuwe inspiratie te krijgen. Ik hou van mijn huisje, maar soms moet ik echt even mijn studiootje uit. Wanneer ik mijn droomhuis heb zal ik op mijn luxe balkon met uitzicht over de zee werken aan mijn projecten. Ja mijn droomhuis is een huis aan het strand en het liefst in Amerikaaaaaaa!!!!!!

Ik benoemde het al vandaag werkte ik aan mijn workshop presentatie vaardigheden. Zijn mensen bewust van hun eigen lichaamstaal? Hoe komt het dat de een een toptalent is als het komt op communicatieve vaardigheden en de ander in zijn schulpje kruipt? Er kunnen verschillende redenen hier voor zijn. De ene theorie spreekt over genen de ander over afwijzingen en jeugdervaringen. Welke reden dan ook, we willen allemaal onszelf kunnen zijn. Zonder na te moeten denken hoe een ander naar ons kijkt. Maar bewust of onbewust doen we dat toch nog veel te vaak. Vrouwen vaker dan mannen. Het komt er uiteindelijk op neer dat het belangrijk is dat we weten wie we zijn, dat we weten dat we er mogen zijn en dat we bewust zijn van onze kracht. Dit draagt allemaal bij, bij een sterke presentatie van jezelf. In je prive leven of op het werkveld. Wanneer je jou authentieke ik ken en weet dat ook jij een aandeel levert in deze wereld, in deze kosmos maakt het niet meer uit wat anderen over je denken. Allemaal zijn we mensen, we hebben allemaal sterktes en zwaktes. Ik vind het belangrijk dat er ruimte is om dit met elkaar te bespreken, te erkennen en hier aan te kunnen werken. Vandaar deze workshop. Ik weet maar al te goed hoe het is om onzeker en verlegen te zijn en hoe goed het voelt om je kracht te kennen en daarin te staan.


Het vergt soms iets meer dan een aanmoediging om met zelfvertrouwen uit je comfort zone te kunnen stappen. Vaak zeggen we wees zelfverzekerder maar hoe doe je dat? Het is makkelijk om tegen een ander te zeggen heb zelfvertrouwen, maar wat als de ander dat nou niet heeft? I have been there en ik weet hoe het voelt om graag volledig je zelf te willen zijn met al je gekkigheid maar geblokkeerd te worden door spanning en onzekerheid. Vandaar mijn workshop presentatie vaardigheden met inspiratie filmpjes, rollenspellen en praktische opdrachten om op een toegankelijke, leuke en creatieve manier iedere deelnemer uit z’n comfort zone te halen, bewust te maken van lichaamstaal, stemgebruik, verbale en non verbale communicatie en uiteindelijk hoe jij jezelf het beste kan neerzetten en in je kracht kan gaan staan. De beste versie van onszelf kunnen zijn dat is wat we uiteindelijk allemaal willen.

Binnenkort meer over de workshop presentatie vaardigheden.
Interesse stuur een mail naar: nadira58@live.nl
Of laat een berichtje achter op: https://www.facebook.com/NMJProductions/?fref=ts

VisionsThoughts&Dreams
Nadira Jansen

1 opmerking: